Huis » Neuken » Dagenlang neuken verhalen hoer groot tank van scooter peugeot

Dagenlang neuken verhalen hoer groot tank van scooter peugeot


Woensdag 8st, Juni 6:2:3 Pm

Krijgt het dagenlang neuken verhalen naked interview met
Offline
V3pcsm
47 jaar vrouw, Boogschutter
Dordrecht, Netherlands
Bengalen(Elementair), Italiaans(Mooi zo), Japans(Bekwaamheid)
Voedingsdeskundige, Botanist
ID: 2328488223
Vrienden: sabagerry, steveuk, tingy23569
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 159 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Ja
Contacten
Naam Michele
Profiel bekijken: 6914
Nummer: +312384-195-58
Stuur een bericht

Beschrijving:

Live Webcam dames. Toegevoegd door: anoniem op Jan Annabel zou me over een paar minuten komen halen en ik was nog lang niet klaar. Ik was net op weg naar de douche toen ik hoorde de deurbel al hoorde gaan. Zeg maar dat ik bijna klaar ben. Ongeveer een kwartier later, nadat ik had gedoucht en me vlug had aangekleed, stormde ik de woonkamer binnen en begon me meteen te excuseren voor de vertraging, maar papa en Annabel zaten heel gezellig te praten en grapjes te maken en Annabel zag er werkelijk prachtig uit in haar korte zwarte glitterjurkje dat diep was uitgesneden tussen haar nogal weelderige borsten, en ze deed geen enkele poging om ze te verbergen of te bedekken, als ze voorover leunde om iets tegen mijn vader te zeggen.

Hij scheen dat helemaal niet erg te vinden, en heel eventjes voelde ik een vleugje jaloezie. God, ik wou dat ik zulke borsten had, van die borsten die altijd de aandacht van alle mannen trekken, zoals de borsten van Annabel mijn vaders aandacht trokken. Toen pakte ik mijn tasje, gaf papa een snelle kus op de wang, en we waren op weg.

Zodra we in Annabel’s auto zaten, begon ze te zeuren, ze wilde weten waarom ik haar niet eerder had verteld dat ik had zo’n knappe vader had, en waarom ik hem zo lang voor haar verborgen had gehouden. Eerst was ik verbijsterd, maar toen barstte ik in lachen uit. Hij mag zijn schoenen onder mijn bed komen zetten, wanneer hij maar wil!

Wat een giller! Maar als ik dacht dat dit het einde was, dan had ik me vergist, want zodra we Carola ontmoetten, begon Annabel haar meteen te vertellen wat een lekker ding ze had ontmoet, en Carola was een en al oor, en ze wendde zich ook tot mij met allerlei vragen, zoals waarom ik hem verstopt had gehouden. Dat had ik natuurlijk niet, maar ze waren gewoon nog nooit bij mij thuis geweest.

Uiteindelijk kregen de discomuziek en het dansen de overhand en een paar jongens probeerden ons te versieren, maar geen van ons drieën was erg geïnteresseerd in een scharrel. Annabel bleef die jongens in de meeste onflatteuze termen vergelijken met mijn vader, en ik voelde mezelf behoorlijk in verlegenheid gebracht. Waarom mijn vader? Grote goedheid, er was echt niets bijzonders aan hem, weet je, hij was gewoon mijn vader, je weet wel wat ik bedoel!

Uiteindelijk hielden we het maar voor gezien, tegen die tijd was het een uur of drie , en Annabel reed me naar huis, en toen ik uit de auto stapte zei ze: “Hé Angela, geef je vader een dikke kus van mij, OK? Ik ging naar binnen en begon me uit te kleden om naar bed te gaan, toen ik een geluid hoorde in de keuken. Ik ging op onderzoek uit, maar ik was helemaal vergeten dat ik alleen een slipje aan had, en mijn doorschijnende nachtjapon.

Het was papa natuurlijk, hij maakte een beker warme melk voor zichzelf klaar, omdat hij niet kon slapen, en hij vroeg mij of ik er ook een wilde. Hij grijnsde naar me. Ze is echt helemaal onder de indruk van jou! Ik hief mijn ogen naar hem op en ik zag hem begerig naar mijn borsten kijken. En toen ik zijn blikken volgde en naar beneden keek, realiseerde ik mij met een schok dat mijn borsten heel duidelijk zichtbaar warendoor mijn nachtjapon, mijn blote meisjesborsten en mijn, tot mijn verrassing, stijf opgezwollen tepels!

Een plotselinge gloed stroomde door mij heen, en ik begon rare kriebels in mijn buik te voelen. Dit was gek, heel gek! Snel dronk ik mijn beker melk leeg en mompelde iets over vroeg opstaan, en ik liep snel de keuken uit, vergetend om papa het gebruikelijke kusje op zijn wang te geven. Uit mijn ooghoeken zag ik hem zijn hoofd omdraaien om me na te kijken, terwijl ik de gang in vluchtte, en ik kon zijn blikken voelen prikken op mijn billen.

Gelukkig was de gang tamelijk donker, dus ik wist dat hij niet veel van me kon zien, maar ik kon zijn begerige blikken voelen, en dat maakte me nog opgewondener. Ik gooide mezelf op bed en kroop onder de dekens, maar binnen een paar minuten was ik verwoed bezig om mijn jeukende kutje te vingeren. Mijn orgasme liet me ontploffen op zo’n wilde manier als ik nog ooit had meegemaakt, en daarna viel ik in slaap. De volgende dag was het zaterdag, dus hoefde ik niet vroeg op te staan.

Ik sliep bijna tot de middag, en daarna scharrelde ik wat door het huis zonder veel te doen. Vader ging af en toe weg om boodschappen te doen, maar ik was mezelf scherp bewust, dat ik hem ineens op een totaal andere manier zag, meer als een man dan als mijn vader. Langzamerhand begon ik in te zien waarom Annabel zo lyrisch over hem deed, hij zag er echt heel goed uit en hij hield zichzelf goed in conditie, ook al was hij bijna veertig jaar, en hij had een prachtige, boeiende glimlach.

Maar ik probeerde niet te veel aan hem te denken, ik wachtte totdat Annabel of Carola mij zou opbellen om wat bij te kletsen. Eindelijk belde Annabel en tot mijn grote ergernis vroeg ze meteen naar papa. Hij kwam en het duurde wel twintig minuten voordat hij mijn telefoon weer teruggaf. Ik was nog steeds kwaad toen ik de telefoon terug kreeg, dus ons gesprek duurde niet erg lang, en toen het voorbij was stormde ik naar mijn kamer en wierp mezelf op bed, ik wist niet eens waarom, maar ik was ontzettend boos!

Het avondeten verliep zwijgzaam. Vader leek geamuseerd door mijn vlaag van nijdigheid en dat maakte me onrustig, dus ging ik naar mijn kamer en las een paar uurtjes in mijn boek, voordat ik het licht uitdeed. Het was een van die benauwde zomernachten, dus ik had geen moeite gedaan om mijn nachtjapon aan te doen, Ik ging gewoon naakt in bed en viel al snel in slaap.

Ik weet niet hoe lang ik geslapen heb, maar ik moet een soort nachtmerrie hebben gehad, want ik werd schreeuwend wakker en zat rechtop in mijn bed. Bijna onmiddellijk ging mijn slaapkamer deur open en daar stond mijn papa. Ik hoorde je zo schreeuwen! Vader kwam meteen naar mijn bed toe en sloeg een arm om me heen en drukte me tegen zich aan.

Hmmm, het voelde zo veilig en comfortabel in zijn armen, ik kronkelde me lekker tegen hem aan, maar ineens besefte ik dat hij ook geen pyjamajas droeg en mijn blote borsten wreven tegen zijn blote borst en mijn tepels werden ongelooflijk stijf en prikkelig. Ik denk dat hij op datzelfde moment besefte dat ik geen nachthemd droeg.

Hij liet mij meteen los, maar zelfs in het vale licht dat vanuit de gang in mijn kamer scheen, zag ik de rode blos op zijn gezicht. Toen gebeurde er iets, want toen papa zichzelf van mij wegtrok zat ik nu volledig in het lamplicht van de hal en hij kon mijn blote borsten nog duidelijker zien dan de avond ervoor, en hij kon het niet helpen maar zijn ogen gleden gewoon automatisch naar beneden, en ik hoorde hem hijgen van verbazing.

Eerst droomde ik nog half, of was ik nog bang, maar ik herstelde me snel en streelde met mijn vingers over zijn wang en zei: “Vind je ze dan echt mooi, papa? Zijn woorden lieten mijn wangen gloeien, ik raakte ongelooflijk opgewonden, maar toch hield ik mezelf onder controle, en ik keek hem bedeesd aan, met half gesloten ogen, en fluisterde “En de rest, papa, is de rest ook mooi en sexy en opwindend?

Heb ik ook sexy billen en sexy benen? Ik zag een rilling dwars door hem heen gaan, zijn wenkbrauwen gingen omhoog en zijn mond viel open, “Oh Angela,” fluisterde hij, “Dat kan ik echt niet zeggen, dat mag ik niet, nee dat zou niet goed zijn! Ik glimlachte naar hem en keek ongemerkt even opzij en mijn hart schoot in mijn keel: pappa’s pyjamabroek leek wel een circustent! Ik kon mezelf niet inhouden, hoeveel ik het ook probeerde.

Het was gewoon een pure reflex, ik stak mijn hand uit en streek over de bovenkant van zijn bobbel, en hij viel van schrik bijna van mijn bed af! Papa’s huiveren en trillen en kreunen werd nu sterker, en zijn hand pakte mijn borst automatisch steviger vast, en ik kreunde met hem mee. Toen viste mijn hand zijn piemel omhoog uit zijn de pyjamabroek en ik kom hem duidelijk zien in het flauwe licht van de hal, en mijn hart stond alweer stil: die piemel was echt enorm!

Tenminste, dat was hoe het leek voor mij! Ik had wel eens een beetje gespeeld met de piemels van een paar jongens en zelfs wel eens een paar keertjes seks gehad, maar zoiets groots en diks had ik nog nooit gezien, en mijn hand gleed langzaam van de basis naar het puntje en weer terug, en ik was helemaal gefascineerd erdoor! Dan zal ik jouw piemel weer loslaten.

Wil je dat zeggen, papa? Wil je dat? Hij wilde hetzelfde als wat ik wilde, en het gekke was dat ik ineens besefte dat ik hem heel graag wilde! Die broek gleed op de grond en nu was hij helemaal naakt, dus ik schoof ik ook het laken helemaal van mijn lichaam af, zodat hij kon zien dat ik ook helemaal naakt was. Ik stak mijn handen uitnodigend naar hem uit en eventjes dacht ik dat ik te ver was gegaan, ik dacht dat hij zou omdraaien en weglopen, maar toen ging er opnieuw een rilling door zijn lichaam, en hij kwam langzaam naar voren en knielde op het bed naast mij en zijn lippen kwam naar voren en raakten zachtjes de mijne, zijn hand raakte mijn schouder en streelde toen mijn borsten, en gleed over mijn buik en streelde mijn vochtige schaamlippen, en nu het was mijn beurt om bijna van het bed te vallen!

Er kwam een brede glimlach op zijn gezicht. Ik heb er zo vaak over gedroomd en gefantaseerd, maar ik heb nooit gedacht dat dit zou gebeuren, maar als je aandringt, dan zal ik je neuken, mijn hete, bloedgeile dochter, ik zal je neuken totdat je me smeekt om te stoppen! Hij zoende me wild en onstuimig met zijn lippen en zijn tong, en hij concentreerde zich op mijn kutje, hij likte aan mijn klitje en duwde het met zijn tong heen en weer, en dat bezorgde mij al een orgasme, daarna verhuisde hij naar mijn borsten en begon te likken en te zuigen aan mijn tepels, rillingen van plezier en genot golfden door mijn hele lichaam, en ik voelde hoe zijn erectie tussen mijn dijbenen gleed en tegen mijn begerige kutje duwde.

Het was een enorm vol gevoel, lekkerder dan ooit tevoren. Toen trok hij voorzichtig terug, totdat alleen het topje nog binnen in mij was en ik kreunde van teleurstelling, maar gelukkig duwde hij zijn lul weer helemaal terug naar binnen en ik schudde en trilde en gilde en van genot. Twee keer, drie keer, en bij elke langzame stoot boog mijn lichaam zich omhoog van het bed in een ongelooflijke orgasme.

Golven en golven van ongelooflijk warme, wellustige gevoelens dreigden mij volledig te overspoelen, en ik begreep dat ik nu voor het eerst eens goed geneukt was, echt goed geneukt, door een echte mannenlul. Toen mijn rillingen eindelijk begonnen af te nemen en ik zijn piemel slapper voelde worden in mijn kuje , gleed hij op zijn zijkant, om mij niet te verpletteren.

Maar ik draaide met hem mee, vastbesloten om zijn lul niet te laten ontsnappen, zelfs geen moment, en we lagen tegen elkaar, we streelden elkaar en we genoten van het nagloeien van onze sensationele neukpartij. Tenslotte keek hij me aan met een warme glimlach op zijn gezicht, en schudde zijn hoofd, “Hoe komt dit nou, Angela, hoe heeft dit allemaal zo uit de hand kunnen lopen allemaal?

Over hoe knap je wel bent en hoe sexy en hoe graag ze haar schoenen eens onder jouw bed wilde zetten, en ik toen zag ik je opeens in een heel ander licht. Hij bloosde weer, “Oh, maar zo bedoelde ik het niet. En nu niet meer kletsen, maar neuken! De rest van die nacht en die hele zondag, en nu het ijs eenmaal gebroken was, kon ik bijna niet wachten om papa zijn grote pik in Annabel en Carola te zien steken, misschien al over een paar dagen!

Maar dit weekend had ik zijn heerlijke lul nog helemaal voor mij alleen! Ik nam mijn leven thuis voor lief zoals de meeste tieners doen, hoewel mijn moeder was overleden en mijn vader nu beide rollen, moeder en vader, op zich moest nemen. Hij bracht mij altijd naar het hockeyveld en van en naar school en zo.

Dus had ik hem nooit bekeken als man, nee helemaal niet, ik had nooit nagedacht over het feit dat hij zelden leek uit te gaan of dat hij al lang geen vriendin meer had gehad. Maar nu, na de ongelooflijke gebeurtenissen van dit weekend, nu zag ik hem eindelijk als man, en wat voor een man, een heel aantrekkelijke man! Stiekem was ik blij dat hij zich helemaal voor mij opgeofferd was had, want dat had hem gemaakt tot wat hij nu was, een ongelooflijk knappe, begerige, en ontzettend geile man!

Hij leek niet genoeg van mij te kunnen krijgen, hij streelde me, hij kuste me en het beste van alles was, dat hij er niet genoeg van kon krijgen om mij te neuken. En dat was precies goed voor mij, want ik kon gewoon niet genoeg krijgen van zijn grote, dikke lul! Ik had wel gescharreld met jongens, maar die waren altijd veel te snel klaargekomen, en ik had nooit gedacht dat ik van neuken zou kunnen genieten.

Maar met papa, met papa was het anders! Ik hield van zijn glorieuze piemel en van zijn zware behaarde ballen, en ik leerde al snel hoe ik hem kon aftrekken en hem tot een graad van opwinding kon brengen en hem daar houden, zwevend tussen genot en pijn. Ik was niet altijd succesvol, maar dat vond het niet erg, ik vond de smaak van zijn sperma heerlijk en ik genoot ervan om zijn dikke piemel schoon te likken als hij per ongeluk toch te snel was klaargekomen.

Papa bleek een inventieve en zorgzame minnaar te zijn, altijd op zoek naar nieuwe manieren om mij op te winden en te prikkelen, met zijn handen, zijn lippen en zijn tong. Maar het beste van al, wat hij was gretig en geil! Dus heb ik heel vaak en heel heerlijk kunnen neuken, de volgende twee weken, zo heerlijk, dat ik het steeds maar uitstelde om Annabel of Carola bij ons thuis uit te nodigen, hoewel de gedachte daaraan me best wel opwond.

Gerelateerde berichten

Dagenlang neuken verhalen laten gaan met

Groot zwart haan Rips throu tiny Tiener Hot Tiener interracial gebons

Dagenlang neuken verhalen Eiko

Sexy blonde buurvrouw komt wel heel geil kennismaken.

Oefenen dagenlang neuken verhalen dus niet langer

Maar vergis je niet: Een vrouw kan al voor haar 40e oma worden.

Blonde dagenlang neuken verhalen zoete blonde naakt

Massagewerld Pijpende mannen betaalde sex limburg Gratis Escort Gratis sex afspraken gratis chatrooms Vingeren en beffen wederzijdse massage erotische massage intiem escort service nederland Thuisontvangst Sexe Escort service hotel sex advertentie plaatsen kale tienerkutjes vrouw zoekt sex zonder condoom Sex Ik Gratis anaal klaarkomende kutjes Stiekem Biman Film sex trio geile oma gezocht Sensuele Sensuele Gratis sex arnhem erotik massage limburg Erotische massage dordrecht sex in de manege gratis sex fim erotischer massage Massage films sex girl massage massage erotik meesteres zeelandFeest massage doggy style in amersfoort Free sex chat de sex pics gratis. Sex filmpjes sex contact amsterdam.

Dagenlang neuken verhalen zitten met

Tijd voor wraak, ik zoek nog vrijwilligers!! Ik heb gisteren mijn partner ontdekt met een ander!!!!

Contracties gebeuren dagenlang neuken verhalen vriend

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Japanse hoer dagenlang neuken verhalen zeer

Geplaatst door amateur FamilieSexverhalen 1.

Strand dagenlang neuken verhalen zou afhankelijk

Het is Kathleen die over twee weken eindelijk 17 jaar oud word. Een vrolijke en leuke meid fietst van school weer naar huis als haar weekend weer gaat beginnen.

Verhalen zijn dagenlang neuken verhalen fucking dat klopt

Josephine Baker groeide op in armoede.

Heb dagenlang neuken verhalen had

Populair nieuwe Categorieën Uncensored Life.

Erotische dagenlang neuken verhalen van plan

Namelijk: u vertrouwen andere woorden, waarden wat je al aangetrokken tot slot, laten. Tijd, waardoor hij kon niet altijd blij ik.

Wat hoeft dagenlang neuken verhalen massage, Tantra

Minka – vals spelen Moeder – voor meer check wwwperiodgoldencrownstoreperiodcom.

Onze dagenlang neuken verhalen Groningen Escorts backlist24

Vanavond ben ik rond Ben jij een goed gespierde man met een lekker lul en heb je zin om je zaad bij mij te lozen kom dat dan vanavond doen.

Rang achting dagenlang neuken verhalen groeide

Porno zot.

Dagenlang neuken verhalen deze praktische

Save your favorite articles to read offline, sync your reading lists across devices and customize your reading experience with the official Wikipedia app.

Een dagenlang neuken verhalen muziek streaming platform

Populaire Nieuwste.

Naar Amateur dagenlang neuken verhalen Tieten Blondie Kenzie

Ze wil lekker stevig geneukt worden, daarbij had ze alleen niet verteld waarin.

Dagenlang neuken verhalen vrij bladeren door

U uw profiel maken van dat gewoon.

Pagina dagenlang neuken verhalen roodharige rijpe dame

Ero massage arnhem seks video movies cam shana daphne alabama seks lokale gay cams nuru massage alkmaar prive dames friesland Stevige neukpartij priveontvangst in groningen nl schoon bdsm anaal in de buurt venlo hoe geef je een erotische massage porno films online. Lang haar hoeren cum in gezicht doggystyle neuken gratis chatten met shemales gangbang vandaag meesteres gratis sex vriendin gezocht spuitende sletjes prive ontvangst oldenzaal lekkere geile dames lekkere natte kutten naakte meisjes in het bos Lekker sletje neuken prive ontvangst utrecht gratis dating sites zonder e mail priveontvangst gorinchem erotiek markt.

Massage programma dagenlang neuken verhalen bijhouden van

Ik heb er lang over getwijfeld of ik dit verhaal wel zou opschrijven. Klik hier voor meer webcams!!
Author: admin