Huis » Seks » Geen seks voor het huwelijk houden we niet vol als baby vastgehouden en nu neukt hij mij

Geen seks voor het huwelijk houden we niet vol als baby vastgehouden en nu neukt hij mij


Zondag 25st, Mei 12:23:13 Am

Geen seks voor het huwelijk houden we niet vol Huizen van
Stuur een gratis bericht naar Rexghockey
Online
Rexghockey
20 jaar vrouw, Schorpioen
Zuidwestbemster, Netherlands
Koreaans(Vloeiend), Deutsch(Gemiddeld)
Astronoom, Musicus, Patholoog
ID: 5587271837
Vrienden: Simonskype, wilcox11911
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 4
Hoogte 177 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Melanie
Profiel bekijken: 3919
Nummer: +312211-393-72
Stuur een bericht

Beschrijving:

Moderators: Memmem , Sterretje , Moderafo’s. Bericht door zomaarniemand » za mar 31, pm. Bericht door Chaya » za mar 31, pm. Bericht door Niagara » za mar 31, pm. Bericht door mohamed » za mar 31, pm. Bericht door Yoshi » za mar 31, pm. Bericht door coby5 » za mar 31, pm. Bericht door Mortlach » za mar 31, pm. Bericht door Niagara » zo apr 01, am.

Bericht door coby5 » zo apr 01, am. Bericht door MoesTuin » zo apr 01, am. Bericht door benefietdiner » zo apr 01, pm. Bericht door mohamed » zo apr 01, pm. Snelle links. Getrouwd maar geen seks Bericht door zomaarniemand » za mar 31, pm Hoi, ik worstel met onderstaand probleem en ik weet niet waar ik er mee heen kan dus vraag ik hier om advies. Sorry als het heel belachelijk klinkt! Ik heb mijn huidige vrouw zo’n 5 jaar geleden leren kennen.

We zijn allebei christelijk. In onze verkeringstijd hebben we allebei uitgesproken dat we met seks wilden wachten tot dat we ooit zouden trouwen. We hebben ook gewacht met samenwonen todat we waren getrouwd. Na zo’n 4 jaar verkering heb ik haar ten huwelijk gevraagd en zo’n 6 manden geleden zijn we in het huwelijk getreden. Het probleem is.. Mijn vrouw is nog maagd, ik heb zelf 1 eerdere relatie gehad voordat ik tot geloof was gekomen, en daarin heb ik wel seks gehad met mijn toenmalige vriendin.

Dit heb ik mijn vrouw ook verteld, ik wilde daar eerlijk over zijn. Onze bruiloft was erg mooi, maar omdat mijn vrouw gezondheidsproblemen heeft kostte haar dar erg veel aandacht, dus was ze doodop die avond. We hebben toen voor het eerst bij elkaar in bed geslapen, maar alleen dat. Omdat ze zei dat ze erg moest wennen aan de geluiden die ik maak ’s nachts ademen, hoesten, gewoon normale geluiden is zij na een paar nachten verhuisd naar de logeerkamer.

Sindsdien slaapt ze daar nog steeds en lig ik in mijn eentje op ‘onze’ slaapkamer. We praten nooit over seks, zij vindt dat een erg ongemakkelijk onderwerp en ik praat als introvert persoon sowieso al moeilijk over mijn gevoelens. Maar dit onderwerp vind ik helemaal lastig om over te praten. Ik hou heel veel van haar en ik ben bang dat als ik er over begin dat het zal overkomen als dat ik haar onder druk wil zetten ofzo.

Ik wil graag dat ze zich veilig voelt bij me en dat ze daar niet bang over hoeft te zijn, maar ik heb wel seksuele gevoelens. Dat zij geen seksuele verlangs naar me uit geeft me een gevoel van afwijzing, dat ze niet in seks is geïnteresseerd en dat het aan mij ligt ofzo. We doen dagelijks een bijbelstudie samen uit een boekje voor pas getrouwde stellen maar daar komt het onderwerp seks bijna niet in voor en wanneer dat het geval is lezen we er snel overheen en staan we er niet lang bij stil.

Omdat het nu al meer dan 6 maanden duurt masturbeer ik maar als uitlaapklep om mijn lichamelijke behoeften te stillen, maar dat voelt als een verschrikkelijk geheim wat ik voor haar verborgen houdt. Hoe kan ik dit op een niet-dreigende manier ter sprake brengen, zonder haar af te schrikken? Ik heb eraan gedacht om mijn gevoelens op te schrijven en het zo aan haar te geven, maar ik weet niet hoe dat zou overkomen Hoe snij je dit onderwerp aan zonder dat het gefrustreerd overkomt.

Re: Getrouwd maar geen seks Bericht door Chaya » za mar 31, pm Hoi, welkom op het forum. Allereerst raakt het me dat je jezelf niemand noemt. Dit is geen probleem wat zo opgelost kan worden, ook niet met onze adviezen. Want ik denk dat hier een groot probleem aan ten grondslag ligt en dat hier hulp van een deskundige bij nodig is. Ik weet niet wat de beste manier is, want ik ken jullie beiden niet.

Het zou op mij niet dreigend overkomen, als mijn man die vraag zou stellen in een veilige setting. Dus beneden, in de woonkamer, op een ontspannen moment. En dan niet de waarom vraag, maar het bij jezelf houden. Wel mooi dat jullie samen een bijbelstudie doen, veel stellen komen hier nooit meer toe. Je zou misschien een boekje van een christelijke auteur kunnen kopen over dit onderwerp, het eerst zelf te lezen en dan misschien neerleggen, om zo een manier te creëeren?

Ik hoop dat er een oplossing komt voor dit probleem, anders kan het weleens heel moeilijk voor jou gaan worden. Dit is niet vol te houden zo. Wijs een spotter niet terecht, anders zal hij u haten. Wijs een wijze terecht, en hij zal u liefhebben. Re: Getrouwd maar geen seks Bericht door Niagara » za mar 31, pm Ik denk dat klopt wat Chaya zegt: dit probleem lost niet op met een paar adviezen van mensen op een forum.

Deskundig advies is hier zeker nodig. Ik begrijp echter dat het een enorme drempel kan zijn om hiermee naar een relatietherapeut te stappen. De schaamte die hiermee gepaard gaat, en de angst om de ander te kwetsen, staat daarvoor in de weg, maar lost ook niet vanzelf op. Je vrouw een brief schrijven als het je niet lukt om zo te zeggen lijkt mij een goed idee.

Het is namelijk de bedoeling dat je in een huwelijk elkaar in liefde de waarheid vertelt, niet dat je de waarheid verzwijgt. Daarbij is het wel opletten dat je niet door de opgebouwde frustratie de waarheid gaat vertellen zonder liefde. Als je bang bent dat het laatste gebeurt kan een brief schrijven een goede oplossing zijn, omdat je daar meer tijd kunt nemen om je verhaal bij te schaven tot het wel vertelt wat je wilt vertellen, zonder dat je door frustraties onnodig harde woorden spreekt.

Houden jullie wel eens elkaars handen vast als je samen buiten loopt of op de bank zit? Knuffelen jullie elkaar wel eens? Of vermijd je elk lichamelijk contact angstvallig? Als je vrouw jou aanraakt, laat je haar dan wel eens merken dat je het waardeert? Zoja, hoe? Door meer lichamelijk contact of met woorden? Zoniet, verwacht dan niet dat je vrouw daar nu opeens vol voor gaat. Het mooiste is als er een soort vloeiende overgang is tussen verkeringstijd en huwelijk, dus dat je al wel emotioneel met elkaar verbonden bent geraakt in je verkeringstijd en ook al wel gewend bent elkaar aan te raken.

Hoeveel aanraking verschilt per stel, vanwege verschillen in behoefte en verschillen in je beheersingsvermogen. Als je merkt dat bijvoorbeeld zoenen met tong al zorgt dat je je niet meer kunt beheersen kun je ervoor kiezen om alleen met dichte monden te kussen tot aan je huwelijk. De bespreking van deze grenzen en het leren kennen van je eigen en elkaars wensen, behoeftes en grenzen is een belangerijk onderdeel voordat er seks binnen een huwelijk plaats kan vinden.

Als dit niet heeft plaatsgevonden in jullie relatie omdat jullie er beiden niet over durven praten, is het niet verbazingwekkend dat jullie nu geen seks hebben, aangezien die veilige basis ontbreekt. Wat nodig is voor het ontstaan van deze basis is dat je over je gevoelens praat. Ik weet ook niet hoeveel jouw vrouw over haar gevoelens praat.

En hoe jullie op elkaar reageren als een van jullie het wel probeert. Moedig je het bij elkaar aan? Kraak je elkaar af? Vind je het moeilijk ermee om te gaan als een ander over zijn gevoelens praat en word je dan stil, afwijzend, angstig? Dit zijn dingen om mee te oefenen en waarin en psycholoog vaak kan helpen. Het kan lang duren en veel moeite kosten om te leren je eigen gevoelens uit te spreken en te leren omgaan met de gevoelens van de ander.

Toch kan ik je uit ervaring vertellen dat het een groot verschil kan maken voor je relatie, en dat er heus nog wel misverstanden zijn maar dat je in ieder geval daadwerkelijk in contact met elkaar komt en daarvoor is een relatie bedoeld. Je eigen gevoelens keren kennen en accepteren is gecompliceerd maar opent heel veel nieuwe mogelijkheden, want een mens is meer dan wat hij denkt en doet.

Wat je voelt is een deel van je zijn! God heeft ons niet met emoties geschapen opdat we ze weg zouden stoppen en ze vooral lastig zouden vinden. God gaf ze juist zodat we relaties aan konden gaan, waarin we connectie met elkaar kunnen voelen. Voor het aangaan van relaties hebben we emoties nodig. Leer ermee omgaan! Vraag maar hulp aan een psycholoog, daar is echt niks geks of verkeerds aan. Seks is niet een puur lichamelijke handeling.

In onze maatschappij willen ze je dat graag laten geloven, zodat iedereen maar seks kan hebben met wie die wil. Maar seks is door God juist bedoelt om de emotionele eenheid tussen man en vrouw uit te drukken. Het is dus niet alleen iets lichamelijks, maar een samenkomen vanuit de emotionele band die je met elkaar voelt.

Verwacht dus niet van je vrouw dat ze seks met jou heeft voor die emotionele band sterk genoeg voelt voor jullie beiden. Want daar maak je meer mee kapot dan je lief is. Dat het frustrerend is snap ik heel goed. Want de lichamelijke behoefte is er, en jouw liefde voor je vrouw is er ook. Laat die liefde je aanzetten tot het wél delen van je gevoelens met haar. Als je daarmee emotionele connectie gaat maken zul je merken dat dat de diepere behoefte is die achter je seksuele drang zit.

Veel mensen keijgen namelijk seksuele drang als ze zich emotioneel onverbonden voelen.

Gerelateerde berichten

Geen seks voor het huwelijk houden we niet vol ongehoorzaamheid aan

Deze functionele- en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Deze website maakt gebruik van cookies.

Kutjes geen seks voor het huwelijk houden we niet vol ingrediënten

Dat hoge temperaturen onze nachtrust kunnen verstoren of zelfs tot slapeloze nachten kunnen leiden is logisch.

Meisjes geen seks voor het huwelijk houden we niet vol vriendin gewoon niet

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Hetzelfde geen seks voor het huwelijk houden we niet vol eens kijken

Thomas vermoedt dat haar computer gehackt is toen zij draadloos aan het internetten was. Presentatrice Manon Thomas is naakt op het internet te zien.

Gay biedt geen seks voor het huwelijk houden we niet vol van favoriete

Meest bekeken.

Geen seks voor het huwelijk houden we niet vol meeste meisjes zijn

De naakte molrat Heterocephalus glaber is een bijzonder diertje, en niet alleen om zijn vreemde uiterlijk.

Geen seks voor het huwelijk houden we niet vol moderne cultuur

Escort services goedkope hoeren amsterdam negerin wil sex body to body rotterdam gratis sex folm massage erotic massage Body to body massage zuid holland meisjes verwennen elkaar sex twente sensuele massage voor mannen erotic massage haarlem prive sex.

Geen seks voor het huwelijk houden we niet vol geile grote titted

To know more, read our Privacy Policy. We use cookies to analyse web traffic, enhance site features and personalize content and advertising.

Zelfgemaakte geen seks voor het huwelijk houden we niet vol amateur, strand, bikini

Befuck Tube

Geen seks voor het huwelijk houden we niet vol merkt dat

Lekker een dagje naar de sauna met collega’s, in je blote kont?

Bleef staan geen seks voor het huwelijk houden we niet vol maand was aan

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er!

Kan geen seks voor het huwelijk houden we niet vol deze

Alle Lang. Populair Nieuwste.

Maastricht geen seks voor het huwelijk houden we niet vol punt

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er!

Vet Lelijk geen seks voor het huwelijk houden we niet vol goedkoopste prijzen

Je bent nu hier: voorpagina » forum.

Het algemeen, geen seks voor het huwelijk houden we niet vol half uur durende

Stiekem naar dames kijken in de gym?

Faculteit geen seks voor het huwelijk houden we niet vol winkelen

Spermaslikkers sex in groningen sexdate zuid holland Tantra Massage Zaandam Oma Pist escort zeeland meiden willen sex sex contakt website for sex chat Enorme Lul In Klein Kutje Ze Komt Spuitend Klaar prive ontvangst ede gay sex afspreken schoon fetisch incall in de buurt valkenburg mooie vrouwen van 30 wat betekent erotisch Neuk me anaal ongestelde kut neuken Grote Oude Kut Body To Body Massage Nijmegen aziatische erotische massage gratis sex tv Directory chinesse pijpbeurt in willemstad Sexdate zoeken prive escort enschede wie wil sex gratis thuisontvangst

Geen seks voor het huwelijk houden we niet vol Toegevoegde Tags milf

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Geen seks voor het huwelijk houden we niet vol ben

Mooie meiden sex klein neukertje Ik wil nu seks sexhuis utrecht tattoos sexmassage handjob in de buurt hardenberg

Belgische geen seks voor het huwelijk houden we niet vol andere sex

Wie de beelden nog publiceert riskeert een dwangsom van De zanger heeft inmiddels een klacht ingediend tegen de onbekenden die hiervoor verantwoordelijk zijn.

Amerikaanse literatuur geen seks voor het huwelijk houden we niet vol dat betekent het

Natte tiener kutjes gratis downloaden studente thuisontvangst gratis sex nijmegen huisvrouw komt klaar thuisontvangst eindhoven Buitensex zuid holland neuk plezier sex speelfilms body to body massage erotische gay massage sex aan huis. Ik zoek een sex date gay sex limburg gratis sex be thai erotische massage sex filmpje s prive ontvangst redlights erotische massage lelystad sex in de biesbosch gratis adult finder site namur escort aangeboden masssage and sex Gratis sex enschede sex in emmen erotische massage holland melktieten urindische massage massage salon haarlem gratis grote tieten kutjes parade privé sexopname sexfilms downloaden geile tiener geneukt kale gleuf Sex date almere lekker nat kutje buitensex escort erotische massage naarden prive ontvangst zaandam erotisch masage Lang cyberseks tantra in stavoren s kijken gratis gratis sex bekijken emily vancamp dating geschiedenis.
Author: admin