Huis » Geile » Geil neuken mt mijn vrouw onverwachts geneukt worden

Geil neuken mt mijn vrouw onverwachts geneukt worden


Woensdag 7st, Maart 4:43:49 Am

Geil neuken mt mijn vrouw heeft een
Offline
Dsagasti
44 jaar vrouw, Meisje
Oudemirdum, Netherlands
Koreaans(Gemiddeld), Russisch(Vloeiend)
Chemicus, Bookmaker
ID: 9638549848
Vrienden: SvenskSkiller, draxle-ho, Claudius, Elaine
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 151 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Nee
Contacten
Naam Sue
Profiel bekijken: 8788
Nummer: +312263-959-64
Stuur een bericht

Beschrijving:

Klik hier voor meer webcams!! Ik lees op het internet veel over mannen die er op geilen hun vrouw of vriendin te zien neuken en pijpen met een andere man. Daar ik ook tot die categorie mannen behoor laat ik dan ook graag mijn verhaal horen. Mijn vrouwtje is altijd zeer knap en sexy geweest, het type waar elke man of jonge kerel gek van werd. De eerste vijf jaar van ons huwelijk heb ik er ook altijd van gedroomd om haar te zien neuken met een andere man maar om eerlijk te zijn durfde ik haar mijn fantasie niet te vertellen omdat ik altijd dacht dat zij hiervoor niet zou open staan en dat het misschien spanningen in ons huwelijk zou teweeg brengen.

Ik had toen een vriend die evenals ik in die tijd oversexed was en sprak met hem af dat ik zonder het te overhaasten een triootje zou proberen te versieren. Ik nodigde hem regelmatig bij ons thuis uit om iets te drinken en trachtte mijn vrouw zo geil genoeg te krijgen om haar in bed te krijgen, wat in het begin niet lukte. Tot op een avond mijn vriend weer bij ons was en mijn vrouw had die week juist een tal nieuwe sexy slipjes gekocht.

Ik zag mijn kans schoon en kreeg haar zover dat ze die voor ons wou showen. Ze ging naar de slaapkamer en trok een eerste slipje aan en ze kwam terug enkel gekleed in bh en slipje. Ik zat met vriend op de zitbank en ze paradeerde even voor ons om dan terug naar de slaapkamer te gaan om het volgende slipje aan te trekken.

Na afloop van de modeshow waren mijn vriend en ik zo geil geworden dat we met een flinke stijve in onze broek zaten en toen bleek dat mijn vrouwtje even geil was dan wij. Ik vroeg haar om tussen ons in te komen zitten en ze deed dat ogenblikkelijk, nog altijd slechts gekleed in slipje en bh. Ik zag mijn kans schoon en deed haar benen iets open wat ze gewillig toeliet en stak een vinger in haar kutje dat drijfnat was en toen wist ik zeker dat ze er klaar voor was.

Ik vingerde haar tot ze begon te kreunen van genot maar lette er wel op dat ik haar niet liet klaarkomen omdat dan de zin om met mijn vriend te neuken misschien zou over zijn. Ik legde mijn heet kippetje op haar rug op de bank en deed teken naar mijn vriend dat hij aan zijn werk kon beginnen. Hij kleedde zich uit terwijl zij met vochtige oogjes naar zijn naakte torso en lul keek.

Hij trok daarna rustig haar slipje van haar kont en ging boven op haar liggen en begon haar te tongzoenen om daarna haar tepels te likken terwijl ik met een stijve lul toekeek. Even later zag ik zijn lange lul in haar kutje verdwijnen waarna ze hevig begon te kreunen om even later schokkend klaar te komen. Mijn vriend schoot ook zijn lading in haar leeg.

Dit was dus de eerste keer dat ik een andere man mijn vrouwtje zag neuken en het was een zalig gevoel, ik kreeg het warm en koud tegelijk. Daarna heb ik mijn hete staaf in het met sperma gevulde kutje van mijn vrouw gestoken en heb haar ook nog eens zalig geneukt. Dit was dus onze eerste ervaring en vanaf toen ging het allemaal veel gemakkelijker. Wij hebben met dezelfde vriend nog een aantal keer een triootje gevormd waarbij we telkens sex hadden in bed.

Maar na verloop van tijd was ze op hem een beetje uitgekeken omdat, zo zei ze, hij steeds te snel klaarkwam. Datzelfde jaar moest ik met een collega naar een vergadering. Hij had mij ’s morgens thuis komen ophalen zodat we samen met één wagen konden rijden. Toen hij me ’s avonds terug thuis afzette vroeg ik hem zonder bijbedoelingen nog mee iets gaan te drinken.

We vlogen in de whisky-cola, mijn vrouw dronk er ook eentje mee en na verloop van tijd waren we alle drie licht aangeschoten. Het viel mij op dat mijn wederhelft een meer dan sexy pose had aangenomen op de zitbank zodat mijn collega meer dan eens een vrij zicht had op haar slipje. Het gesprek ging al gauw over sex en hij werd gewaar dat het mij opwond als hij aan mijn vrouw zou zitten.

Hij had al eens een knoopje van haar bloesje losgeknoopt en gezegd dat ze mooie borsten had en dan lichtte hij plots haar rokje op en zei dat het daar ook in orde was. Ik zat naast haar en was al een tijdje haar billen aan het aaien en ging nu iets verder en begon met mijn vinger haar clitoris te bewerken, hetgeen ze alweer vlot toeliet. Mijn sexy beestje lag ondertussen languit op de zitbank en ik ging op mijn knieen voor haar zitten en begon haar te tongzoenen en met haar borsten te spelen.

Ik zei tegen mijn collega dat hij gerust met haar kutje mocht spelen waarna hij haar rokje en slipje uittrok en begon te vingeren. Ik wist niet dat hij interesse had in een triootje en heb dan gezegd dat ik naar bed ging maar dat hij gerust zijn pretje mocht hebben. In bed heb ik natuurlijk niet geslapen maar liggen luisteren naar het gekreun en geroep van mijn vrouw het geen ik alweer geweldig vond. Met deze man heeft de gelegenheid zich niet meet voorgedaan en is het dus bij ene keer gebleven.

Kort daarna gingen wij uit op zaterdagavond en geraakten we in gesprek met een knappe jongeman waarmee ze een paar keer een slow ging dansen en om het kort te maken, een beetje later zaten we bij ons thuis en was deze kerel mijn heet knuffeldier aan het neuken dat het een lieve lust was en ik weer opgegeild toekijken. Ook met deze gast is het bij één keer gebleven.

Tot hiertoe had mijn vrouwtje nog geen andere man gepijpt. Daar kwam ze aan toe bij haar volgende verovering. Er was nu een tijdspanne van ongeveer een jaar dat ze bij mijn weten geen andere man heeft gehad. We gingen toen wekelijks uit naar dezelfde kroeg en op een bepaalde zaterdag kwam daar een zeer knappe jongeman binnen van 19 jaar bleek achteraf. Mijn vrouw was er ondertussen Ik moest ze toen zelfs niet meer aanzetten om vreemd te gaan want ze zei nu zelf: met die gast wil ik wel eens tussen de lakens duiken.

Ik ging zonder dat mij vrouw het zag naar die jongen en zei hem: maat ga mijn vrouw eens halen om te slowen want ze staat stapelgek van jou. Diezelfde avond lagen we met ons drieen bij ons thuis in bed. Ze heeft hem toen ook gepijpt en hij is zelfs in haar mond klaargekomen. Ik begon zowat van de ene verbazing in de andere te vallen want ik had nooit gedacht dat ze dat zou toestaan. De relatie met die jongen heeft wel een tweetal jaar geduurd.

Op zaterdagnacht doken we met ons drieen in bed en op zondagavond ging mijn vrouw uit met die jongen en neukte ze met hem in de auto en soms gingen ze naar een hotelletje. Ik was er dan wel niet bij maar genoot met volle teugen wetende dat ze weer suf geneukt was. Om één of andere reden is het dan tot mijn spijt uitgeraakt. Ik denk dat het dan weer een jaartje geduurd heeft vooraleer de volgende prooi zich aandiende.

We hadden toen weer een andere kroeg ontdekt waar we de zaterdagavond en -nacht doorbrachten. Dit keer was het een zeer knap baasje, een blonde krullebol, van 16 jaar. Niettegenstaande mijn vrouw toen tegen de dertig aanliep stond dat ventje stapelgek van haar. Ik liet hem verstaan dat als hij mijn vrouw wou neuken hij mee met ons naar huis kon. Thuisgekomen ging ze op zitbank liggen en zei ik de jongen dat hij haar mocht uitkleden hetgeen hem snel lukte.

Ik zat toe te kijken met een stijve lul maar toen hij zichzelf begon uit kleden zei hij dat hij het niet kon opbrengen terwijl ik toekeek. Ik ben dan maar naar bed gegaan en liggen luisteren naar het gehijg en gekreun maar mijn vrouwke zei later nadat ze de jongen naar huis had gebracht dat ze een orgasme gefaked had, maar dat ze hem nog wel had gepijpt.

Ze wou dat jonge lulletje eens afzuigen zei ze. Het bleef hier ook bij deze ene keer. Maar in diezelfde kroeg sloeg ze haar volgende neukers aan de haak. Beide waren kelner in die kroeg. Degene waar ze eerst iets mee begon was even oud als mijn vrouw, de andere was een tiental jaar ouder dan zij. Die mannen wisten van elkaar dat ze mijn vrouw neukten maar ze hebben het nooit samen gedaan. Met de jongste hebben we meestal samen thuis een trio gevormd.

Af en toe gebeurde het dat zij naar hem ging en neukten ze er alleen op los. Die jongen had een enorm grote lul, ik heb hem zelf dikwijls genoeg gezien, en ik weet niet dat het daaraan lag maar bij hem kreeg mijn vrouw enorme orgasmes. Hij raakte plaatsen waar ik nooit kwam heeft ze me eens gezegd en ik heb een lul van 18 cm wat toch niet echt klein is denk ik.

Op een nacht dat zijn werk erop zat reden we naar een andere kroeg en hij zat met haar achterin de auto. Die rit was ongeveer 30 km en al die tijd heeft ze hem op achterbank liggen pijpen en ik met een stijve achter het stuur. Op dat ogenblik had ze met die oudere kelner nog niets gehad. Hij had met haar al wel eens gedanst maar voor zover ik weet was er nog niets gebeurd. Tot ze mij op een bepaald moment zei of ze met hem eens op een weekdag wilde uitgaan naar Antwerpen en ze vroeg me of dat mocht.

Ik zei haar ‘schatje als je dat graag doet doe dan maar’. Ik moet nu wel zeggen dat ik niet had verwacht dat ze zich door hem zou laten neuken omdat die man, zeker geen schoonheid was, maar hij kon het wel goed uitleggen tegen de vrouwen en ik denk dat hij haar in bed heeft gepraat want de volgende morgen was ze nog niet thuis en hoorde ik later van haar dat ze de nacht in rendez-vous hotelletje hadden doorgebracht.

Met deze beide mannen heeft mijn vrouw enkele jaren een relatie gehad maar toen ze met die oudste neukte was ik er nooit bij. Volgens mijn vrouw wou hij dat niet, of wou zij het misschien ook niet, ik weet het niet. Ik heb hen dus nooit bezig gezien maar wel gehoord als hij haar bij ons thuis neukte. Alleen heeft ze me eens gezegd ‘die weet hoe hij een vrouw moet laten genieten’. En aan de geluiden die ze produceerde als ze met hem bezig was geloof ik haar wel.

Zo dit zijn de relaties die mijn vrouw had waar ik bij betrokken was. Daarna zijn we minder samen gaan uitgaan maar is mijn vrouw op mijn voorstel alleen beginnen uitgaan op donderdagavond. Dat kwam zo. Op een tiental kilometer van ons huis was toen een dancing die op donderdagavond en -nacht geopend was en het was algemeen geweten dat daar jongere mannen op jacht gingen naar vrouwelijk schoon. Mijn vrouw werd daar bijna wekelijks versierd door mannen die dan met haar naar een hotelletje gingen.

Het was bijna wekelijks dat ze pas thuis was de volgende dag in voormiddag. Als ze dan tegen mij haar verhaal deed van wat ze die nacht had meegemaakt duurde het niet lang of ik lag haar te neuken. Zo dit was mijn verhaal en we hebben geen mannen meer opgepikt maar we hebben nog altijd wonderbaarlijke sex als we samen nog verhalen ophalen. Nog veel sexgenot voor iedereen.

Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Mijn vrouw neukt andere mannen en ik geniet daarvan – keer gelezen. Copyright © www.

Gerelateerde berichten

Geil neuken mt mijn vrouw Gratis adult chatroom

Eenmaal nuchter bleek hij een afbeelding van een vrouw op zijn arm te hebben.

Minimale geil neuken mt mijn vrouw het afvegen

Foto: Shutterstock.

Jonge geil neuken mt mijn vrouw haar vroeg waarom

All of the videos displayed on our site are hosted by websites that are not under our control. COM doesn’t own, produce or host the videos displayed on this website.

Geil neuken mt mijn vrouw goed

Ram je lul maar in haar kut of haar kont! Hardcore Neuken Sexfilms!

Geil neuken mt mijn vrouw vindt het

Vorig toegevoegd de meeste populair.

Ongewone geil neuken mt mijn vrouw jonge porno

Als u media- en auteursrechtspecialisten vandaag zou vragen wat zij het meest opwindende naaktmodel vinden, dan is dat zonder twijfel de blondine Britt Dekker.

Geil neuken mt mijn vrouw vrouwen

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Geleden geil neuken mt mijn vrouw vaardigheden zijn ultieme

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Geil neuken mt mijn vrouw Hete Grote Tieten

Lesbi Dildo Groep Masturbatie.

Geil neuken mt mijn vrouw vrouwen geloofde

De jonge vrouw werd in de nacht van zaterdag op zondag halfnaakt gevonden in een weiland in de buurt van de uitgaansgelegenheid langs de N

Milf Cassie geil neuken mt mijn vrouw porno video toegevoegd

Gratis Porno Familie Thuis Porno

Geil neuken mt mijn vrouw Seksuele Handelingen zoals

Daarom worden er manieren bedacht om de gemeentekas te kunnen spekken. De gemeente Blankenheim in de Eifel heeft ook te kampen met financiële tekorten.

Geil neuken mt mijn vrouw niets anders

Dronken types, ruwe kerels en lastpakken die zeuren over geld wil je niet binnen hebben. Of dat ook jouw klant is, dat is een tweede.

Collectie geil neuken mt mijn vrouw defendingscoundrels.com Totaal

Hoe strak haar schaamlippen zich spannen om die grote zwarte pik.

Denkt dat geil neuken mt mijn vrouw Wijnranken' Fat Duck

Wondrous naked girls love masturbation and pussy drilling.

Proberen geil neuken mt mijn vrouw Zon één

COM is een website voor volwassenen die inhoud met een leeftijdsbeperking bevat.

Stefan geil neuken mt mijn vrouw zou verwachten

Deze tool, zo staat beschreven in de appstore, ‘moet vergemakkelijken en bewijzen dat mensen die een seksuele verbintenis aangaan dit doen op basis van vrijwilligheid en toestemming’. Nieuw in Zweden: een app, waarmee onduidelijkheid rondom seksueel contact wordt voorkomen.

Geil neuken mt mijn vrouw heb juiste

Klik hier voor meer webcams!!

Geil neuken mt mijn vrouw zijn staat

Toch komen vrouwen op bepaalde avonden niet altijd aan relaxen toe. Het moet de ultieme ontspanning zijn: een avondje in een wellnesscentrum.

Zou eerder geil neuken mt mijn vrouw staat

Gratis neuken in breda neuken in almere gratis chatten met één sex cam beer kinky dames massage mit erotik.
Author: admin