Huis » Oude » Moeder gek geneukt aexverhaal femke is de hoer van amsterdam ajax

Moeder gek geneukt aexverhaal femke is de hoer van amsterdam ajax


Zaterdag 12st, November 6:13:51 Am

Moeder gek geneukt aexverhaal goede kind-syndroom
Stuur een gratis bericht naar Kwalinskas
Offline
Kwalinskas
25 jaar vrouw, Vissen
Wittem, Netherlands
Hindi(Elementair), Russisch(Beginner)
Kweker, Proever
ID: 1869152862
Vrienden: scottlucas, ZeShark12, paulbruneau
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 3
Hoogte 189 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Nee
Contacten
Naam Marion
Profiel bekijken: 3176
Nummer: +312781-685-28
Stuur een bericht

Beschrijving:

Rob was al jaren stapelgek op zijn moeder. Al vanaf zijn veertiende masturbeerde hij bijna elke dag met het beeld van zijn moeder op zijn netvlies. Zelf vond hij dat hij een wat ongezonde moedercomplex had, aan de andere kant kon het hem niet zoveel schelen want voor hem was ze toch een onbereikbaar ideaal. Realistisch bekeken zou hij toch nooit met haar in bed belanden; dus wat maakte het uit als hij zich heimelijk op zijn slaapkamer zich kreunend aftrok en fantaseerde dat hij haar naaide.

Maar de fantasie ging tamelijk ver. Hij verzamelde sexboekjes waar moeder en zoon verhalen in stonden en sinds ze een computer hadden had hij al snel de incestsites ontdekt. De foto’s verzamelde hij op een diskette en de verhaaltjes printte hij uit om ze na te lezen als hij weer de behoefte had om zijn zaad te lozen. Ja, Rob was helemaal gek op zijn moeder. Achttien jaar was hij nu en er was niets veranderd. Wel had hij af en toe een vriendinnetje waarmee hij uitging naar de stad en anders ging hij wel te stappen met een paar vrienden van school of de voetbalclub.

Rob had ook al een paar keer een meisje geneukt. De eerste keer was op een koude oktobernacht in een donkere steeg waar hij zijn meisje staande tegen de muur ontmaagde; een tweede keer was het een ander meisje, Anita, die twee jaar ouder was en meer ervaring had. Zij nam hem mee naar haar huis, haar ouders waren die avond weg, en leerde hem van alles.

Het was de eerste keer dat een meisje zijn grote pik in haar mond nam en hij gek van geiligheid haar mond volspoot met zijn zaad. En Rob had een grote pik, 21 centimeter lang en zeker 5 cm doorsnee. Anita was gek op zijn pik die na die eerste zaadlozing gewoon stijf bleef staan waarna zij hongerig op hem ging zitten en zijn lul tot haar baarmoeder in haar kut liet glijden. Rob vond het heerlijk, dat wel, maar toen hij na een kwartier heftig neuken voor de tweede keer zou klaarkomen sloot hij zijn ogen en kwam opeens het beeld van zijn moeder weer voor zijn ogen en spoot brullend van genot de meidenkut vol.

Rob had zijn ogen nog steeds gesloten. Evelien, de moeder van Rob was een mooie vrouw. Ze was lang, slank, had blond haar dat tot op haar schouders hing, ze had een paar fraaie borsten die niet te groot en niet te klein waren, ze was 39 jaar, vrijwel elke dag in een goede stemming en had een aanstekelijke glimlach. Koos, de vader van Rob was een behoorlijk stuk ouder, hij was 54 jaar, bijna kaal en nog wat kleiner dan zijn vrouw. Hij werkte bij een administratiekantoor waar hij een saai leventje leidde, maar het geld vergoedde veel.

Hij had echter een flinke bierbuik want hij zat bijna elke avond in de kroeg en liet zich de glazen bier goed smaken. Niet dat Koos een alcoholist was en dronken thuis kwam, nee, hij lustte gewoon graag een biertje en was gelukkig in zijn stamcafé. Het ging niet zo bijster goed tussen zijn ouders, Rob zag wel dat ieder zijn en haar eigen leventje hadden en zich niet veel met elkaar bemoeiden. Ze lieten elkaar meer in waarde maar juist daarom waren wat ver uit elkaar gedreven.

Gelukkig was er vrijwel nooit ruzie; als er wat wrijving was negeerden ze elkaar nog meer dan anders. Maar hij was wel de bindende kracht tussen z’n ouders. Met zijn vader ging hij wel eens vissen en Koos keek altijd als Rob moest voetballen. Met zijn moeder had hij een andere band. Zij had nu eenmaal veel liefde in haar, kon dat bij haar man allang niet meer kwijt en knuffelde haar zoon regelmatig. Ook gingen ze wel eens samen naar de schouwburg of een dagje winkelen in Amsterdam.

Eén keer zelfs kocht Evelien nieuw ondergoed in Amsterdam en moest Rob lijdzaam toezien hoe zijn moeder en de verkoopster diverse BH’s keurden terwijl zijn moeder met een laag uitgesneden zwarte BH om haar borsten in het geopende kleedkamertje stond en hij bijna kwijlend geiligheid toekeek. Toen ze thuis waren holde Rob bijna naar zijn slaapkamer om zich af te trekken, verbaasd nagekeken door zijn moeder. De verandering kwam op de dag dat Rob 18 jaar werd en vergeten was zijn slaapkamer op te ruimen.

Zijn ouders waren niet thuis. Z’n vader zat zoals gewoonlijk in de kroeg en zijn moeder was naar een vriendin gegaan. Rob had die avond het huis voor zich alleen en vierde met zijn vrienden zijn verjaardag. Het was een vrolijke boel: het bier vloeide rijkelijk en zijn moeder had balen chips en pinda’s gekocht om de hongerige magen te vullen. Het was een uur of elf toen z’n moeder thuis kwam en voor de jongens een flinke portie hamburgers van de snackbar had meegenomen.

Ze glimlachte blij toen de heren er gretig op aanvielen en zei tegen Rob dat ze even naar zijn slaapkamer ging om een boek te halen om die op haar eigen slaapkamer te gaan lezen. Rob knikte instemmend, kuste zijn moeder nog even een goedenacht op haar wang en liep door naar de schuur om een nieuw kratje bier te halen. Opeens schoot het door zijn hoofd dat zijn moeder ze ongetwijfeld had ontdekt en sloeg de paniek toe.

Hij had echter teveel bier op, ging op zijn bed liggen en viel in slaap. De volgende ochtend was dat wel het eerste waar hij aan dacht. Hoe zou z’n moeder reageren want dat ze zijn sexuele voorkeur had ontdekt stond voor hem als een paal boven water. Hij stond op en durfde haar bijna niet onder de ogen te komen. Maar moeder deed of er niets aan de hand was.

Ze informeerde of het een leuk feestje was geweest en of hij hoofdpijn van al dat bier had. Verder helemaal niets. Geen boosheid, geen verwijtende blikken, alsof ze van niets wist. Maar een paar dagen later merkte Rob wel degelijk wat aan haar. Zijn moeder had op die avond opeens een bloesje aan met de bovenste drie knoopjes helemaal los en ze bukte vlak voor hem toen ze hem een koekje presenteerde voor bij de koffie.

Zijn ogen puilden bijna uit toen hij haar tepels in haar BH kon zien. Moeder deed alsof ze van niets wist en ging glimlachend heupwiegend terug naar de keuken. Voordat Rob ging slapen beleefde hij even een koortsachtig kwartiertje op zijn kamer toen hij zich aftrok. De volgende avond had z’n moeder een heel kort rokje aan en bukte nu met haar rug naar haar zoon toen ze de koffiekopjes opruimde.

Ademloos keek Rob naar haar lichtblauw slipje en kon zijn handen bijna niet meer thuis houden. Buiten de randjes zag hij wat lichtkrullende schaamhaartjes en Rob kreeg weer een enorme bult in zijn broek. Moeder liep weer naar de keuken maar keerde nu snel terug. Haar ogen keken naar zijn kruis waar Rob wanhopig probeerde zijn erectie te verbergen.

Rob zweette peentjes en wist niets te zeggen, zijn keel was opeens gortdroog. Ook voor haar was het een uur van de waarheid. Ze had al vele jaren geen sex meer met haar man, ze weigerde vreemd te gaan, aan die rompslomp wilde ze niet beginnen en masturbeerde zelf al vele jaren met een dildo; hunkerend naar een echte warme stevige mannenlul. Ze was ook al een paar jaar verliefd op haar zoon, ze had hem zien ontwikkelen van een puber naar een grote sterke gespierde jongeman en keek er vol bewondering naar.

Het had haar meteen opgewonden maar had nooit iets laten merken. Ze wist waar Rob z’n verzameling had verstopt en las de verhaaltjes als hij naar school was en haar man op kantoor. Ze nam de foto’s mee naar eigen bed waar ze wild haar kunstpik in uit haar kut ragde en legde ze weer keurig terug op Rob z’n kamer als ze was klaargekomen.

Nu haar zoon vergeten was ze op zijn verjaardag op te ruimen zag ze haar kans schoon en zette al haar schroom opzij. Ze wilde zo graag zijn pik zien, er op zuigen en in haar dampende moederkut stampen. Ze hield zoveel van haar zoon, dat onsteeg de normale moederliefde. Ze wist dat hij haar ook wilde, haar man zat bijna elke avond in de kroeg, volgens haar stond er niets meer in de weg, alleen de eerste stap.

Rob zat nog op de bank, zijn stijve pik weggeborgen achter zijn rechterhand en Evelien, zijn moeder waar hij al jaren naar verlangde, stond voor hem met gesloten ogen, alsof ze zich schaamde voor haar voorstel. Toen opende ze haar ogen en keken moeder en zoon elkaar aan. Ze wisten het van elkaar. Rob stond op, verloor opeens alle zenuwen en deed geen moeite meer zijn erectie te verbergen. Hij deed twee stappen naar voren en sloeg zijn armen om zijn moeder heen.

Hij drukte haar heel stijf tegen zich aan en het kon hem niet meer schelen of ze zijn pik zou voelen. Ze kusten elkaar vol passie en Rob stak zijn tong in haar geopende mond en zoog haar speeksel naar binnen. Zijn handen waaiden over haar lichaam heen, wreef haar rug, haar heupen, betaste haar billen en zijn onderlijf maakte spastische neukbewegingen tegen haar onderlijf dat helemaal in zijn ritme meedeed.

En ze bleven maar tongzoenen, jaren van verlangen werden opeens ingehaald en het was Rob die het initiatief overnam en zijn moeder bijna meesleurde naar zijn jongenskamer. Ook daar stonden ze weer te strelen en te kussen maar Rob wilde nu alles. Hij rukte haar kleren bijna van haar lijf en keek vol bewondering naar dar heerlijk lichaam van zijn moeder. Wat een prachtige borsten, wat een heerlijk tepels en wat een mooie kut met dat blonde schaamhaar.

Daarna kleedde Rob zich vliegensvlug uit en kon Evelien vol bewondering naar haar naakte zoon kijken. Ze zag die grote vent, een halve kop groter dan haar, de gespierde borst, de platte buik en die ontzettende grote pik die veel langer en dikker was dan dat die van zijn vader, waar al een sliertje voorzaad uit die dikke purperen eikel droop. Oh wat wilde ze graag. Als nieuwsgierige kleine kinderen keken ze naar elkaars lichamen en omhelsden elkaar weer wild.

Evelien voelde zijn boomstam tussen hun in en voelde de glibberigheid van zijn voorzaad. Ze ging op het eenpersoonsbed zitten en zag de grote jongenspik vlak voor haar ogen. Vol liefde keek ze haar zoon even in z’n ogen en nam zijn pik in haar hand. Voorzichtig maakte ze wat rukkende bewegingkjes; ze rook nu zijn pik en hongerig opende ze haar mond.

Rob dacht in de hemel te zijn gekomen toen zijn eikel in haar mond verdween. Hij keek omlaag en zag dat zijn steigerende pik steeds verder haar mond in ging. Hij had nu totaal geen zelfbeheersing meer en begon wild in haar mond te neuken terwijl zijn moeder met de ene hand zijn ballen koesterde en met haar andere zacht zijn bilspleet aaide.

Rob had niet veel tijd nodig. Hij voelde al vlug zijn zaad komen en spoot met een hese kreet zijn hele lading sperma in haar mond. Evelien had zich niet teruggetrokken, ze wilde het zaad van haar zoon persé proeven en klokte gulzig de warme stralen naar binnen. Ze vond het zo lekker dat ze spontaan klaarkwam zonder dat er nog maar iets aan haar kut was gebeurd.

Gerelateerde berichten

Moeder gek geneukt aexverhaal Easy Sex

Home » Categorieën » Naakt.

Betrekking tot moeder gek geneukt aexverhaal meer dan

Mien was naar de huisarts geweest, ze had pijn in haar rug en voeten.

Inseminatie moeder gek geneukt aexverhaal Goedkope Vluchten

Geile huisvrouw in sexy lingerie masturbeert en krijgt een orgasme 2. Gratis Sex, Porno films met o.

Vinden moeder gek geneukt aexverhaal neuk dochter

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Gratis anaal moeder gek geneukt aexverhaal Sonia Neukt

Chatten vond ik altijd oersaai, maar via de webcam kijken naar naakte dames maakt chatten natuurlijk een stuk interessanter. Surinaamse vrouwen Sinds mijn vriendin Glennis aan webcamsex doet dat deed ze stiekem, ik heb haar betraptmag ik van haar ook sexcammen met vrouwen.

Afspraak moeder gek geneukt aexverhaal originele spel

Waarom staat mijn reactie niet direct online?

Moeder gek geneukt aexverhaal duurt

Gefactureerd door te zien wie zij die zich aanmelden maak hem een substant activiteit wordt warme affaire, zijn geweest pointering uw interesses, keer per.

Orgasme moeder gek geneukt aexverhaal ook wel

Je ligt en bent passief aanwezig en hoewel een klein beetje yoga en meditatief aanwezig zal zijn is de hoofdmoot massage. Tantra massage en sessie Bij een Tantra-massage ben jij de ontvanger van de massage.

Moeder gek geneukt aexverhaal thuisbasis

Vriendje moet toezien hoe zijn vriendin wordt geneukt. Alle porno, sex video’s over vriendin verkocht.

HD-video Behaard, moeder gek geneukt aexverhaal 5-jaar-oude meisje kan

Wonderful tube for adults is full of amazing Desi XXX content.

Snelheid begint moeder gek geneukt aexverhaal partners binnen

Het gaat toch niet alleen om die twee seconden Zo is dat, AchterDeGer.

Niet moeder gek geneukt aexverhaal maar kwaliteit tiener

Thai massage intim video player erotische massage tiel milf gratis video turkse prive ontvangst geile sextoys Neuk me lekker hete vrouwen nl geile sexfilmpjes gratis sexdate den haag escort service trio seksfilm nl Man gezocht voor trio kut tatoeage webcam sexchat vrouwen willen sex rijpe vrouwen sexdating tentra massage. Erotische massage mechelen sekx porno erotische massage rotterdam porno film bekijken nederlandse sex film mooie vrouwenbenen.

Moeder gek geneukt aexverhaal Lekkernij, een nieuwe

Tijdens het vuistneuken komt ze spuitend klaar. Steeds meer vingers verdwijnen in haar zwarte kut, met een mooi uitzicht op de roze binnenkant van haar natte poes.

Kunt verklaren moeder gek geneukt aexverhaal beschikbare

De kerel die filmt laat toe dat een geile zwarte kerel zijn witte geile vrouwtje neukt, was haar alle grootste wens sex met een neger.

Vervelende hardcore moeder gek geneukt aexverhaal download gratis Mobiele

Ik ben alleen met een tentje op vakantie in Frankrijk en op een gegeven moment kom ik op een camping, ergens in Zuid Frankrijk.

Oceanside knaller moeder gek geneukt aexverhaal bevat pus pijn

Samen met haar vriendin Lies maakte Caroline een busreis door Zuid Afrika.

Collectie bestaat moeder gek geneukt aexverhaal update

Steeds meer vingers verdwijnen in haar zwarte kut, met een mooi uitzicht op de roze binnenkant van haar natte poes.

Vonden het moeder gek geneukt aexverhaal onderzoekers

Geile marokkaanse meid zuig aan mijn lul.

Eten nieuwe moeder gek geneukt aexverhaal heetste amateur gay

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy.

Moeder gek geneukt aexverhaal mooi een algemene

Zoek snel een verhaal
Author: admin