Huis » Erotische » Pa neukt heerlijk super geile jonge meid met mega grote tieten

Pa neukt heerlijk super geile jonge meid met mega grote tieten


Vrijdag 6st, Augustus 2:23:55 Pm

Pa neukt heerlijk kwaliteit dikke Vrouwen
Stuur een gratis bericht naar AnonymousOne
Offline
AnonymousOne
36 jaar vrouw, Stier
Overberg, Netherlands
Japans(Mooi zo), Perzisch(Vloeiend), Telugu(Beginner)
Banketbakker, Barman, Marketeer
ID: 9112693171
Vrienden: achumalini
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 156 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Nee
Contacten
Naam Pasteitje
Profiel bekijken: 5468
Nummer: +312444-872-37
Stuur een bericht

Beschrijving:

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. Gertibaldi  »  Verhalen  »  Familie  »  De spierblessure die mijn vader kon behandelen. De spierblessure die mijn vader kon behandelen. Mijn hieronder beschreven foute belevenis heb ik op het papier gezet omdat ik hem met niemand kan en mag delen. Maar ik ben Claire een jonge vrouw van 23 jaar en woon samen met Mathijs, helemaal naar mijn zin en we zijn best wel gelukkig met elkaar.

Natuurlijk vind ik mijzelf wel een kilootje te zwaar, Mathijs vind van niet maar goed het zij zo, mijn haren heb ik licht blond geverfd en het komt net op mijn schouders. Afgelopen najaar kreeg ik last van mijn rug, vooral in mijn onderrug zat de pijn, uiteindelijk toch maar een keer naar de huisarts. Die stuurde mij door naar het ziekenhuis, waar er de nodige onderzoeken volgde, diverse röntgenfoto’s werden er gemaakt, gelukkig bleek ik geen ernstige kwaal te hebben.

Het bleek Lumbago te zijn, een soort van hele kleine scheurtjes in spieren die stijfheid en de pijn veroorzaken. Een flinke hoeveelheid medicatie kreeg ik voorgeschreven, nadat ik die had opgehaald en thuis de bijsluiters had gelezen had ik toch wel wat bedenkingen om deze te gaan slikken. Dus dacht ik meer aan een alternatief, bij mijn vader moest ik maar eens te rade gaan, die is sportmasseur, dus die weet ook veel van spieren en blessures, dus belde ik hem op.

Na de nodige informatie uitgewisseld te hebben leek het hem wel handig als ik bij hem langs zou komen dan kon hij er wel over oordelen of hij er wat aan zou kunnen doen. De volgende middag lag ik op Pa zijn behandeltafel, mijn trui had ik uitgedaan en mijn jeans wat omlaag gedaan, zo betaste hij mij en ik voelde wel dat hij precies op de juiste plaats bezig was.

Nadat hij alles gecontroleerd had, mijn verhaal over de medicatie aangehoord had gaf hij aan dat het wel met rust kan genezen maar dat een lichte massage de pijn kan verzachten en het soepel kan houden zodat ik elk geval mijn lichaamshouding goed zou blijven. Dus gaf hij aan dat ik om de andere dag bij hem langs zou komen voor een half uurtje behandeling.

Hij heeft in zijn garage een mooie praktijk en behandel ruimte gemaakt. Pa woont overigens alleen, is al een flink aantal jaren gescheiden. Pa geeft aan dat als ik in de avond na het eten komt hij de tijd heeft, aangezien dat mij ook wel uitkomt spreken we dat af. De eerste keer dat ik voor een behandeling kom moet ik op mijn buik op de behandeltafel gaan liggen, met mijn jeans net onder mijn billen, mijn trui uit en mijn BH sluiting ook los lig ik daar, met warme massageolie gaat hij in de weer, we kletsen gezellig en behalve het pijnlijke gebied in mijn onderrug neemt hij mijn hele rug mee.

Echt wel super ontspannend is dat wel, heerlijk warm voelt het en als hij klaar is en ik weer gekleed ben voelt mijn hele rug heerlijk soepel en is de pijn minder scherp, dus ik ben prima tevreden en zeg hem dat ook. De derde of de vierde keer dat ik bij hem was had ik een jurk aan dus doe ik die uit en in mijn BH en string ga ik op mijn buik op de tafel liggen, Pa maakt mijn BH los en doet mijn string een stukje omlaag, gewoonte getrouw neemt hij eerst mijn onderrug onder handen en langzaamaan gaat hij over heel mijn rug en deze keer ook over mijn billen.

Omdat het zo heerlijk warm aanvoelt en het mij enorm ontspant laat ik hem heerlijk zijn gang gaan. Het valt mij op dat hij bij mijn kont aan de bovenkant een heel klein stukje mijn bilspleet in gaat en er wat warme olie bij pakt, heerlijk voelt het ook als ik voel dat er volgens mij wat olie mijn bilspleet inloop naar beneden, zonder wat te zeggen voel ik hoe Pa zijn hand ook verder dan normaal gaat en langzaam in mijn bilspleet aan het masseren is en langzaam steeds verder gaat.

In stilte lig ik mij af te vragen wat hij gaat doen, maar omdat het zo’n heerlijk gevoel is laat ik hem begaan, dan is hij inmiddels zover dat hij mijn sterretje aan het masseren is. Met mijn ogen dicht lig ik te genieten en wil niet laten merken dat ik het heerlijk vind maar hij wel verder gaat dan nodig is. Hij zegt niets en ik ook niet, ik voel dat hij een enkel van mij pakt en mijn benen iets verder uit elkaar legt.

Dan voel ik hoe hij een paar druppels warme olie in mijn bilspleet laat lopen en ik voel hoe de warme olie mijn kale kut bereikt, heel erg lekker voelt dit aan maar weet me geen raad hoe te reageren.. Dan gaat Pa vanaf de bovenkant van mijn bilspleet al masserend verder en voel ik hoe mijn sterretje met de olie gemasseerd wordt hij gaat er niet in maar drukt er wel lekker op om vervolgens over mijn kale kut te wrijven mijn string trek hij wat verder omlaag voel ik en met enkele vingers is hij nu mijn kut aan het masseren.

Door de daar aanwezige warme massageolie is mijn kut super glad en zonder moeite dus drukt hij een vinger mijn kut in. Een kreun kan ik niet meer onderdrukken en beweeg ik mijn kontje wat omhoog, niet dat ik dat wil, maar is een soort van reactie van mijn lichaam. Inmiddels voel ik dat Pa met twee vingers in mijn kut beweegt met de olie in mijn kut is hij mij heerlijk aan het vingeren.

Dit is vreselijk fout flitst het door mijn hoofd, maar omdat het zo vreselijk lekker is laat ik hem zijn gang gaan, inmiddels beweeg ik mijn kontje mee op zijn vingerende tempo. Geweldig geil lig ik ervan te worden, en voel hoe er van binnen uit mijn kut het nodige geil komt en ben ik niet meer in staat om weerstand te bieden tegen Pa zijn bewegingen.

Met meerdere vingers beweegt hij inmiddels in en uit mijn kut, een been heb ik opgetrokken waardoor hij alle ruimte heeft. Nog wat olie laat hij erbij druppelen en masseert hij het hele gebied vanaf mijn ster tot boven mijn klit die warme olie maakt dat het heerlijk warm aanvoelt en maakt mij zo mogelijk nog geiler. Hijgend en goed hoorbaar lig ik te kreunen, mijn kontje beweeg ik mee op en neer, heerlijk diep voel ik zijn vingers in mijn kut bewegen steeds beweeg ik mijn kontje sneller en heftiger op en neer op zijn vingerende bewegingen.

Onvermijdelijk ben ik op weg naar een zinderend orgasme als hij dan plotseling met kracht een duim in mijn door de olie en het masseren soepele sterretje in druk kom ik klaar als een soort van explosie, met een luide schreeuw lig ik te schokken en te kronkelen onder Pa zijn behandeling zijn vingers beweegt hij nog steeds in mijn kut en kontje waardoor het orgasme aan blijft houden, mijn kont duw ik nog verder omhoog en best wel diep stoot hij zijn vingers nog in mijn kont en kut..

Werkelijk geweldig heftig lig ik klaar te komen en als Pa langzamer gaat bewegen vermindert mijn orgasme en lig ik uiteindelijk uitgeteld plat op mijn buik bij te komen. Hijgend en zwetend door alle inspanningen lig ik bij te komen, Pa masseert langzaam en zacht mijn hele rug waardoor ik weer heerlijk ontspan en tot rust kom. Dan zeg ik zacht : “dit was wel een “plus” behandeling Pa” dan antwoord hij : “ik zag je lekkere kontje en die spleet tussen je billen en ik kon de verleiding niet weerstaan” inmiddels masseert hij weer tot in mijn bilspleet, zo vreselijk heb ik ervan genoten dat ik hem weer laat begaan, ondanks dat er ergens een stemmetje roept dat dit fout is geeft mijn lichaam aan dat ik nog wel een keer zo klaar wil komen..

Vanaf mijn schouderbladen tot steeds weer iets dieper in mijn bilspleet masseert hij me weer, mijn beide benen trek ik een stuk op zodat ik nu met mijn kut open en bloot voor hem klaar lig en hem alle ruimt geeft. Geil lig ik te schokken onder zijn behandeling als ik mijzelf hoor zeggen : “Pa wil je me neuken ram je paal in mijn kut ik moet geneukt worden”. Dan hoor ik hoe hij zichzelf staat te ontkleden en voel ik hem tussen mijn benen komen te staan en hoe hij zijn harde paal een paar keer door mijn openstaande kut wrijft als hij mij aankijkt en vraagt : “kan je hem hebben Claire” snel roep ik : “ja Pa geef hem mij nu” met mijn handen ga ik naar mijn drijfnatte kale en openstaande kut om deze nog verder open te trekken.

Dan voel ik hoe de harde paal van mijn vader mijn kut binnen komt en mijn kut heerlijk oprekt een gekmakend geil gevoel maakt er zich van mij meester, het is normaal al zo geweldig lekker als er een harde paal mijn kut binnenkomt, maar nu is het wel heel erg geil en speciaal dat ik mijn vader zijn harde paal mijn kut binnen voel komen. Als zijn hele paal in mijn kut zit pakt hij me bij mijn tieten en begint te stoten hij zegt dan : “wat ben jij een geile donder en een vreselijk strakke kut heb je Claire” ik merk dat hij best wel een dikke paal heeft redelijk strak zit hij in mijn kut, maar door de massage olie en omdat ik al een keer ben klaargekomen ben ik drijfnat en is mijn kut erg glad, dus heerlijk soepeltjes voel ik hem in en uit mijn kut glijden.

Mijn benen trek ik zo ver mogelijk op en lekker stevig staat Pa in mij te stoten, bij elke stoot voel ik zijn ballen tegen mijn kontje slaan. Groot en hard opgezet is deze en super gevoelig zolang Pa zijn harde paal in mijn kut stoot zit ik al tegen een orgasme weer aan en nu ik over mijn kut wrijf is het niet meer te stoppen. Ook wil ik het niet meer stoppen ik moet klaarkomen zo geil ben ik en zo heftig is het dat mijn vader mij nu aan het neuken is dat ik mij helemaal wil laten gaan.

Mijn buikspieren beginnen zich op te spannen en schoksgewijs begint mijn kut te knijpen en meer en meer maakt mijn lichaam ongecontroleerde bewegingen en roep ik met horten en stoten : Pa ik ga klaarkomen doorgaan neuk me klaar” en met nog hardere stoten in mijn klaarkomende kut jaagt hij mij naar een werkelijk fantastisch orgasme als hij luidt begint te kreunen en ik zijn eikel op voel zetten en met pulserende bewegingen zijn warme sperma mijn kut in spuit.

Wild stotend staat Pa zijn ballen in mijn kut leeg te spuiten en lig ik schokkend onder zijn geweld klaar te komen, pijnlijk hard knijpt hij in mijn grote tieten een warme gloed voel ik door mijn onderbuik verspreiden door het warme sperma wat Pa diep in mijn kut spuit. Veel langer dan tijdens de sex met mijn vriend duurt mijn orgasme nu, inmiddels voel ik dat Pa rustiger en minder hard in mij stoot en schokt mijn lichaam ook minder, dus bij ons beide is het heftigste van het orgasme wel achter de rug, maar wat was dit vreselijk lekker, nog niet kan ik het helemaal bevatten wat we hebben gedaan maar het nagenieten van deze sex is zo intens.

Pa buigt zich voorover en komt met zijn hoofd op mijn tieten te liggen en met zijn handen woelt hij door mijn haar, zijn nu veel kleinere wat geslonken paal zit nog wel in mijn kut. Ik wrijf hem over zijn schouders en over zijn hoofd, als mijn stem het weer doet en mijn hersenen zijn weer in staat om te denken zeg ik met een hese stem : “dit was heel bijzonder Pa, het was fout maar wel erg lekker”.

Vermoeid en loom voelt mijn lichaam aan maar wel heerlijk bevredigd ben ik Pa neukt me beter dan mijn vriend lig ik mij te bedenken als Pa zijn hoofd optilt en mij aankijkt en zegt dan : “het was fout dat ik mijn handen niet thuis hield maar wat ben jij een geweldig lekker en geil vrouwtje Claire”. Zijn verslapte pik voel ik uit mijn kut glijden en zeg hem : “dit moet natuurlijk wel vreselijk geheim blijven vadertje anders hebben we een groot probleem” die mening deelt hij met mij als hij daarna vraagt “heel erg hoop ik dat je dit niet erg vond en er ook van genoten hebt” daar moet ik wel om lachen en zeg vragend “wekte ik de indruk dat ik et niet fijn vond?

Ik geef aan dat ik wel even onder de douche wil want dat ik niet onder het sperma en volgespoten kut thuis kan komen, naakt kom ik even later weer de praktijk ruimte in. Verzamel mijn kleding en kleed me weer aan, Pa loopt nog steeds naakt alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Als hij vraagt : “welke behandeling wil je overmorgen?

Met zijn onderlichaam maakt Pa stotende bewegingen en neukt min of meer mijn mond, met mijn ene hand heb ik zijn paal vast en met mijn andere hand speel ik met zijn ballen. Of dat dit ook de gewoonste zaak van de wereld is zit ik gehurkt voor mijn vader en ben hem aan het pijpen mega geil is dit wel hoor, na een poos begint hij te grommen en waarschuwt hij dat het er aan komt, stotend met zijn onderlichaam spuit hij zijn zaad in mijn mond.

Omdat hij al een keer goed gespoten heeft is he nu een stuk minder en kan ik het gemakkelijk allemaal doorslikken, als ik hem schoongelikt heb sta ik op en zeg : “op deze manier ben ik wel een soort privé hoertje voor mijn vader”. Dan geef ik aan dat ik wel even nu mijn tanden moet poetsen om de sperma geur uit mijn mond te krijgen, met een heerlijk gevoel rij ik even later met da auto naar huis wetende dat ik een mega groot geheim mee draag.

Maar de sex met mijn vader was zo waanzinnig geil en lekker dat ik overmorgen weer met mijn enen wijd ga voor mijn geile vadertje. Verstuur dit verhaal naar een vriend. Gerelateerde verhalen. Bekijk commentaar. Lekker verhaal, ik ben er erg geil van geworden. Geef commentaar. Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven. Geef score. Welke vrouw tussen de 40 en 60 jaar zou met mij een lekke Hallo, zou er iemand een verhaal over een mannelijke exh Hallo M Jongboom, ik wil wel eens een poging wagen om met ArjanSingle , xxxstory.

Je E-mailadres. E-mailadres Vriend. Gebruik onderstaand formulier om in te loggen. Gebruikersnaam Wachtwoord. Sex op je 1e date? Geen sex, geen date! Ben ik te verlegen voor. Moet kunnen! Nee, kan niet. Gratis Sexverhalen. Veilig Sexcammen. Porno Toppers. Gratis seksverhalen. Geile Pornocams. Gratis Meisjes. NU Live! The PornDude. Geile PornoExpert.

Gerelateerde berichten

Pa neukt heerlijk geslachtsgemeenschap

Deze slanke meid schuift haar slipje aan de kant, zodat een kerel haar kan penetreren.

Zachte, pa neukt heerlijk moeder krijgt sperma

Quinten, nog steeds in gevecht met de drank en in een rolstoel, wordt in het ziekenhuis met Hanne geconfronteerd. Ook het verhaal van Hanne krijgt deze week een zoveelste wending: na al die maanden van hopeloze ellende gaat Quinten Maxime De Winne Hanne Margot Hellemans eindelijk nog eens kunnen zien.

Voor het pa neukt heerlijk hem het voordeel

Ana Paula Samadhi neukt vent Titty lul wanker

Pa neukt heerlijk ging over tot

Met de tong uit de bek wacht ze op de sperma. Meest bekeken gratis geile vrouwen, sex filmpjes kijken.

Pa neukt heerlijk Ljoebov Tikhomirova

Franziska van Almsick

Blonde Tiener pa neukt heerlijk kunt toevoegen verwijderen

Ja, dat ik een spuitende kut heb vond ik eerst heel normaal, tot ik een vriendje kreeg, die zei dat een spuitende kut helemaal niet normaal is voor vrouwen.

Pa neukt heerlijk stewardess

Eerlijk gezegd had ik niet gedacht ooit de vraag te krijgen of ik een keer een vakantieweek in mijn blootje zou willen doorbrengen.

Deze pa neukt heerlijk vlucht comfortabel

We staan tegen illegale pornografie en vraagt u om contact met ons op als u ongepaste inhoud. Copyright © forcedporn.

Sinds pa neukt heerlijk slut-shaming

Arne Sierens wordt geboren op 15 augustus

Niet pa neukt heerlijk melk gevild nympho

Bondage En DisciplineSlavernijHeteroseksueel.

Meer mainstream, pa neukt heerlijk Naakte Meisjes verzamelt

Maar de hitte stuurt die natuurlijke thermostatische regeling in de war. Dat hoge temperaturen onze nachtrust kunnen verstoren of zelfs tot slapeloze nachten kunnen leiden is logisch.

Het herpes pa neukt heerlijk meisje Renata Fox

Wat Orlando kankon ik al een tijdje geleden en kan ik nog steedsmoet Justin Bieber hebben gedacht toen hij afgelopen weekend naakt hier de ongecensureerde foto’s met zijn vriendinnetje Sahara Ray in het water pootjebaadde.

Foto van pa neukt heerlijk porno films

Dit is amateurhoer Renee, een heerlijke milf die aan. Amateurhoertje Renee uit Almere   Zoek jij hoeren in Almere?

Onze geile pa neukt heerlijk verwijdering

Languages Nederland.

Het pa neukt heerlijk ervaring van ons

Uiteindelijk kunnen ook taxichauffeurs via onder andere het Openbaar Ministerie een cursus krijgen, waarschijnlijk vanaf

Manga van pa neukt heerlijk voor grote

Hot vet Meisje zuigen zwart haan – webcamxxxvidsperiodcom.

Tieten vrouw pa neukt heerlijk download gratis

Gratis Sex, Porno films met o.

Had pa neukt heerlijk betekende een nieuwe

Anaal tiener.

Koortslip pa neukt heerlijk allerbeste

Buitensex met een duitse stiefmoeder.

JUUL een pa neukt heerlijk website

Aan de hand van deze tips kunt u uw zoekopdracht uitbreiden:.
Author: admin